08/06/2019 08/06/2019 Στο γραφικό νησάκι, που βρίσκεται απέναντι από την περιοχή της Αγίας Μαρίνης στα Χανιά, με την μεγάλη οικολογική σημασία και τον σημαντικό ρόλο του στην διάσωση του προστατευόμενου κρητικού αίγαγρου, τελέστηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου Αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την Μνήμη της ἀνακομιδής του λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου ιερουργούντος του Σεβ....
08 Ιουνίου, 2019 - 20:32

Πλήθος πιστών στη Θεία Λειτουργία στη νησίδα Θοδωρού

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στη Θεία Λειτουργία στη νησίδα Θοδωρού

Στο γραφικό νησάκι, που βρίσκεται απέναντι από την περιοχή της Αγίας Μαρίνης στα Χανιά, με την μεγάλη οικολογική σημασία και τον σημαντικό ρόλο του στην διάσωση του προστατευόμενου κρητικού αίγαγρου, τελέστηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου Αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την Μνήμη της ἀνακομιδής του λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων