24/05/2022 24/05/2022 Τα μέλη του Τοπικού Τμήματος της «AHEPA» παρευρέθηκαν την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 στις εγκαταστάσεις των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, στις οποίες καθημερινά παρέχονται δεκάδες συσσίτια σε πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά τροφίμων (200 κιλά τοματίνια) ως την ελάχιστη συνεισφορά και ένδειξη ευγνωμοσύνης για το κοινωνικό...
24 Μαΐου, 2022 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 19:27

Προσφορά της AHEPΑ στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Προσφορά της AHEPΑ στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Τα μέλη του Τοπικού Τμήματος της «AHEPA» παρευρέθηκαν την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 στις εγκαταστάσεις των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, στις οποίες καθημερινά παρέχονται δεκάδες συσσίτια σε πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά τροφίμων (200 κιλά τοματίνια) ως την ελάχιστη συνεισφορά και ένδειξη ευγνωμοσύνης για το κοινωνικό έργο που επιτελείται.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε εκτενής συζήτηση με τους υπευθύνους, οι οποίοι αφού μετέφεραν τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού, ενημερώθηκαν για το διαχρονικό έργο της AHEPA.

Τέλος, δόθηκε η υπόσχεση από το ηγετικό στέλεχος του τμήματος κ. Γεώργιο Πλοκαμάκη, για στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων