21/06/2022 21/06/2022 Στα Περβολάκια Κισάμου, στον τόπο που γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, τέλεσε την Κυριακή το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, με ευλογία του οικείου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβε μέρος ο κατά σάρκα...
21 Ιουνίου, 2022 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 10:51

Στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ιερούργησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ιερούργησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Στα Περβολάκια Κισάμου, στον τόπο που γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, τέλεσε την Κυριακή το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, με ευλογία του οικείου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβε μέρος ο κατά σάρκα αδελφός του Σεβασμιωτάτου Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ο οικείος εφημέριος π. Ιωάννης Κουτσαυτάκης και ο διάκονος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης.

Το Θείο Λόγο προς το ευσεβές εκκλησίασμα και συγχωριανούς του κήρυξε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος συγκινημένος τους χαιρέτισε ευχόμενος η χάρις των Αγίων Πάντων να πρεσβεύει για όλο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων