22/09/2021 22/09/2021 Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ημέρα αφιερωμένη στη νόσο Αλτσχάιμερ πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Κήπος” στα Χανιά, ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια που περιελάμβανε και την προβολή της ταινίας “Ο Πατέρας”. Στην εκδήλωση την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, εκπροσώπησε ο Δ/ντης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της μητροπόλεως...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 11:24

Ταινία για τη νόσο Αλτσχάιμερ στα Χανιά

Διαδώστε:
Ταινία για τη νόσο Αλτσχάιμερ στα Χανιά

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ημέρα αφιερωμένη στη νόσο Αλτσχάιμερ πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Κήπος” στα Χανιά, ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια που περιελάμβανε και την προβολή της ταινίας “Ο Πατέρας”.

Στην εκδήλωση την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, εκπροσώπησε ο Δ/ντης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της μητροπόλεως “Μαρτυρία” και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στο λόγο του ότι: “η αξία του ανθρώπου αναδεικνύεται μέσα από απλές ενέργειες, οι οποίες όμως έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας. Στηρίζουμε πάντα πρωτοβουλίες που φέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αγάπης και της υποστήριξης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη…”

Διαβάστε τον χαιρετισμό: Χαιρετισμός Διευθυντού Γραφείου Τύπου

Την εκδήλωση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συντόνισε η κοινωνιολόγος από το κέντρο Ημέρας Χανίων κ. Μαρία Γλυνιαδάκη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Ζερβουδάκη και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χανίων Αλτσχάιμερ κ. Μαίρη Τζανακάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων