27/10/2021 27/10/2021 Πορευόμαστε στην τέταρτη ημέρα των Ά Δημητρίων που πραγματοποιεί εδώ και μία εβδομάδα η Ενορία Αγίου Δημητρίου Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου. Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πνευματικών εκδηλώσεων και καθημερινών Ακολουθιών μία όμορφη πνευματική ομιλία από τον Πρωτοπρεσβ. Δημήτριο Καταπίδη, ιερατικό προϊστάμενο της Ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Χαλέπας, την οποία παρακολούθησε...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 22:05

Τέταρτη ημέρα των A’ Δημητρίων στην Ενορία Κουνουπιδιανών

Διαδώστε:
Τέταρτη ημέρα των A’ Δημητρίων στην Ενορία Κουνουπιδιανών

Πορευόμαστε στην τέταρτη ημέρα των Ά Δημητρίων που πραγματοποιεί εδώ και μία εβδομάδα η Ενορία Αγίου Δημητρίου Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πνευματικών εκδηλώσεων και καθημερινών Ακολουθιών μία όμορφη πνευματική ομιλία από τον Πρωτοπρεσβ. Δημήτριο Καταπίδη, ιερατικό προϊστάμενο της Ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Χαλέπας, την οποία παρακολούθησε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός με θέμα: «Ζωή αληθινή με ελπίδα και αδιάλειπτη ένωση μας με την εκκλησία».

Τον π. Δημήτριο καλωσόρισε ο εφημέριος της Ενορίας, Παν/τος, Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Νικηφόρος, ενώ την πνευματική ομιλία έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ευχαριστώντας τον ομιλητή π. Δημήτριο και τον συντονιστή των Ά Δημητρίων π. Νικηφόρο, καθώς και όλο τον κόσμο που δίνει το παρών στις Ακολουθίες και τις πνευματικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων