07/03/2021 08/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός ανακοίνωσε ότι δυστυχώς βρέθηκε θετικός στον covid- 19. Ήδη έχει ενημερώσει τα πρόσωπα που είχε επικοινωνήσει τις δύο τελευταίες ημέρες κατά τη συμβουλή του θεράποντος ιατρού. Ακολουθεί το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου: “Η πανδημία είναι μια ύπουλη ασθένεια και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα τον επισκεφτεί. Παρακαλώ την...
07 Μαρτίου, 2021 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 10:35

Θετικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός ανακοίνωσε ότι δυστυχώς βρέθηκε θετικός στον covid- 19. Ήδη έχει ενημερώσει τα πρόσωπα που είχε επικοινωνήσει τις δύο τελευταίες ημέρες κατά τη συμβουλή του θεράποντος ιατρού.

Ακολουθεί το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

“Η πανδημία είναι μια ύπουλη ασθένεια και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα τον επισκεφτεί. Παρακαλώ την προσοχή σας και την προσευχή σας. Όλα θα πάνε καλά, να προσέχετε”.

Επίσης ανακοινώνει ότι τα Γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά έως νεωτέρας και επειδή το συσσίτιο στεγάζεται στον ίδιο χώρο και αυτό θα κλείσει, θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Το συσσίτιο θα επαναλειτουργήσει όταν το επιτρέψουν οι ειδικοί για την πανδημία του covid -19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων