15/02/2021 15/02/2021 ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021. Παρακολουθήστε τον Εσπερινό & την Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Μυρτιδιώτισσα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυθήρων & Αντικυθήρων ΣΕΡΑΦΕΙΜ, και, εν συνεχεία, την ομιλία για τους Γονείς και Κηδεμόνας (διαδικτυακώς) από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο, με θέμα: «Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:27

Η περιφρόνηση του Μυστηρίου του Γάμου από τους “πιστούς” χριστιανούς

Διαδώστε:
Η περιφρόνηση του Μυστηρίου του Γάμου από τους “πιστούς” χριστιανούς

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021. Παρακολουθήστε τον Εσπερινό & την Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Μυρτιδιώτισσα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυθήρων & Αντικυθήρων ΣΕΡΑΦΕΙΜ, και, εν συνεχεία, την ομιλία για τους Γονείς και Κηδεμόνας (διαδικτυακώς) από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο, με θέμα: «Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΙΣΤΟΥΣ” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων