12/12/2022 12/12/2022 Την αντίδραση της Μητρόπολης Κώου και Νισύρου προκάλεσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι Τεχνικές Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  αρνήθηκαν να παραδώσουν τις αναλυτικές επιμετρήσεις  του έργου της αποκαταστάσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου στην Κω. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη επισημαίνει ότι οι επιμετρήσεις ευλόγως δεν παρέχονται, διότι δεν αφορούν την...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 17:54

Διευκρινήσεις της Μητρόπολης Κώου για τις τεχνικές επιμετρήσεις στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Διευκρινήσεις της Μητρόπολης Κώου για τις τεχνικές επιμετρήσεις στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Την αντίδραση της Μητρόπολης Κώου και Νισύρου προκάλεσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι Τεχνικές Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  αρνήθηκαν να παραδώσουν τις αναλυτικές επιμετρήσεις  του έργου της αποκαταστάσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου στην Κω.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη επισημαίνει ότι οι επιμετρήσεις ευλόγως δεν παρέχονται, διότι δεν αφορούν την Ιερά Μητρόπολη δεδομένου ότι το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. στο ίδιο ανακοινωθέν ξεκαθαρίζει ότι δεν συντάσσεται με το δημοσίευμα, παράλληλα ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Από την επίσκεψη του Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου

Η Ανακοίνωση

“Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου με αφορμή δημοσίευμα σχετικό με την άρνηση παραδόσεως, εκ μέρους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, αναλυτικών επιμετρήσεων του έργου της αποκαταστάσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου της πόλεως Κω, δηλώνει ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο του και οι σχετικές επιμετρήσεις ευλόγως δεν παρέχονται, διότι δεν αφορούν την Ιερά Μητρόπολη, εφόσον το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ουσιαστικά αφορούν τον ανάδοχο του έργου και την διευθύνουσα Υπηρεσία του φορέα υλοποίησης αυτού, η οποία είναι ταυτοχρόνως και ο χρηματοδότης του.

“Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου για μία ακόμη φορά επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο,  ο οποίος με την αποτελεσματική παρέμβασή του συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκατάσταση των Ιερών Ναών που καταστράφηκαν το θέρος του έτους 2017.

Ως εκ τούτου συνεχίζουμε αταλάντευτα και απρόσκοπτα, με ευγνωμοσύνη, την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όσον αφορά τις όποιες αρνητικές δηλώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν συντασσόμαστε με αυτές.

Ευχόμαστε η χαρά από την ευόδωση τόσο επιπόνων, επιστημονικώς και τεχνικώς ακεραίων, αποκαταστάσεων, να στερεώσει κάθε προσπάθεια για την πρόοδο και το καλό του τόπου μας, μέσα στο πνεύμα της μεγάλης αρετής της αγάπης και της διαθέσεως συνεννοήσεως και καταλλαγής”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων