23/01/2023 23/01/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 εορταστική εκδήλωση στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως προσκαλώντας σε αυτή όλους τους εκπαιδευτικούς της Κω και της Νισύρου. Με αυτήν την εκδήλωση η Ιερά Μητρόπολη επιθυμεί να αναδείξει την παρουσία των Τριών...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 21:43

Ι.Μ Κώου & Νισύρου: Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Ι.Μ Κώου & Νισύρου: Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 εορταστική εκδήλωση στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως προσκαλώντας σε αυτή όλους τους εκπαιδευτικούς της Κω και της Νισύρου.

Με αυτήν την εκδήλωση η Ιερά Μητρόπολη επιθυμεί να αναδείξει την παρουσία των Τριών Ιεραρχών στα ελληνικά γράμματα και να τιμήσει όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με τον συνεχή αγώνα και το ακούραστο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν προσφέρουν το αγαθό της γνώσεως στους νέους μας.

Στην εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 07.00 μ.μ., θα ομιλήσει ο κ. Νικόλαος Παπασταματίου, Εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου, με θέμα «… συνελθόντες ύμνοις τιμήσωμεν».

Την εκδήλωση θα διανθίσει μουσικά η Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου υπό την καθοδήγηση του κ. Χρήστου Γαμβρέλλη, τ. Διευθυντού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω, με μικρό αφιέρωμα στο Μικρασιατικό Τραγούδι.

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν και διαβιούν στην Κω και στη Νίσυρο είτε αυτοί εργάζονται στη δημόσια Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό εκπαιδευτικό χώρο είτε έχουν αφυπηρετήσει είτε απασχολούνται σε άλλο επαγγελματικό τομέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων