03/03/2020 03/03/2020 Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, αναμένεται να ψαλεί  στον Ι. Ναό Αγίου Παύλου στην πόλη της Κω, την Κυριακή 8η Μαρτίου 2020 στις 5.00 μ.μ. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει ομιλία του Άρχοντος Υπομνηματογράφου της Μ.τ.Χ.Ε. Εντιμολογιωτάτου κ. Μηνά Αλ. Αλεξιάδη, Ομοτίμου Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ...
03 Μαρτίου, 2020 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 13:40

“Οικουμενικό Πατριαρχείο και Δωδεκάνησα”

Διαδώστε:
“Οικουμενικό Πατριαρχείο και Δωδεκάνησα”

Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, αναμένεται να ψαλεί  στον Ι. Ναό Αγίου Παύλου στην πόλη της Κω, την Κυριακή 8η Μαρτίου 2020 στις 5.00 μ.μ.

Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει ομιλία του Άρχοντος Υπομνηματογράφου της Μ.τ.Χ.Ε. Εντιμολογιωτάτου κ. Μηνά Αλ. Αλεξιάδη, Ομοτίμου Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ώστε να αναδειχθεί το νόημα της εορτής και να τονισθεί η σχέση της Τοπικής μας Εκκλησίας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων