31/08/2022 31/08/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ζαχαρίου, που βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει παραδοσιακό...
31 Αυγούστου, 2022 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 11:51

Πανηγυρίζει το ιερό προσκύνημα του Αγίου Προφήτη Ζαχαρία στην Κω

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το ιερό προσκύνημα του Αγίου Προφήτη Ζαχαρία στην Κω

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ζαχαρίου, που βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 π.μ. θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβ. κ. Ναθαναήλ.

Κατά την προσέλευση και παραμονή των πιστών στον χώρο του Ιερού Ναού είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων και όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων