01/12/2022 01/12/2022 Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, εορτή του Πολιούχου της Κω Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Κω. Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 4.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα Θυρανοίξια του ανακαινισμένου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Ιερού Ναού και εν συνεχεία θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 13:59

Πρόγραμμα Θυρανοιξίων και Πανήγυρης Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Πολιούχου της Κω

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Θυρανοιξίων και Πανήγυρης Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Πολιούχου της Κω

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, εορτή του Πολιούχου της Κω Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Κω.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 4.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα Θυρανοίξια του ανακαινισμένου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Ιερού Ναού και εν συνεχεία θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ.κ. Αμβροσίου, συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αγκύρας κ. Ιερεμίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Την κυριώνυμο ημέρα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, στις 7.00 π.μ., θα τελεσθεί Όρθρος και Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Αμβροσίου, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου κ. Ιερεμίου και του Σεβασμιωτάτου κ. Ναθαναήλ.

Αμέσως μετά τη Δοξολογία θα γίνει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου διά των οδών Κοραή, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κουντουριώτου, Βασιλέως Παύλου, Ιπποκράτους και Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων