14/02/2020 14/02/2020 Το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου “Ο Άγιος Νεκτάριος” της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ», διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: “ΚΑΙΡΟΣ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ». Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος Mετεωρολόγος MSc, κ. Εμμανουήλ Λέκκας, Ταξίαρχος ε.α. Π.Α. και τ. Διευθυντής Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:19

Εσπερίδα για την κλιματική αλλαγή στην Ι.Μ. Λάμπης

Διαδώστε:
Εσπερίδα για την κλιματική αλλαγή στην Ι.Μ. Λάμπης

Το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου “Ο Άγιος Νεκτάριος” της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ», διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: “ΚΑΙΡΟΣ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ».

Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος Mετεωρολόγος MSc, κ. Εμμανουήλ Λέκκας, Ταξίαρχος ε.α. Π.Α. και τ. Διευθυντής Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00μ.μ στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων