21/03/2019 21/03/2019 Η Σχολή Γονέων του Πολιτιστικού & Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ι. Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ρεθύμνου, διοργανώνει την 3η συνάντηση Γονέων με θέμα: “Επικοινωνία γονέων-παιδιών”. Η κ. Θεώνη Αθανασοπούλου, Ψυχολόγος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ψυχολόγων Ρεθύμνου, θα αναπτύξει τη θεματική ενότητα «Συναισθηματική Νοημοσύνη» ενώ ο κ....
21 Μαρτίου, 2019 - 11:16

Σχολή Γονέων: “Όρια στην Οικογένεια”

Διαδώστε:
Σχολή Γονέων: “Όρια στην Οικογένεια”

Η Σχολή Γονέων του Πολιτιστικού & Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ι. Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ρεθύμνου, διοργανώνει την 3η συνάντηση Γονέων με θέμα: “Επικοινωνία γονέων-παιδιών”.
Η κ. Θεώνη Αθανασοπούλου, Ψυχολόγος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ψυχολόγων Ρεθύμνου, θα αναπτύξει τη θεματική ενότητα «Συναισθηματική Νοημοσύνη» ενώ ο κ. Γιώργος Κανδύλης, Ψυχολόγος Msc, την ενότητα: «Όρια στην Οικογένεια».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 6.00μ.μστην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων