24/11/2019 24/11/2019 Μέσα στο πλαίσιο της λειτουργίας της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση με το θέμα «Tελικά, ποιόν Θεό διδάσκουμε στα παιδιά μας; Απαντήσεις μέσα από τη διδασκαλία του Αγίου Γέροντα Παϊσίου». Ομιλητής θα είναι ο π. Χρήστος Μήτσιος,...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 10:51

«Tελικά, ποιόν Θεό διδάσκουμε στα παιδιά μας;”

Διαδώστε:
«Tελικά, ποιόν Θεό διδάσκουμε στα παιδιά μας;”

Μέσα στο πλαίσιο της λειτουργίας της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση με το θέμα «Tελικά, ποιόν Θεό διδάσκουμε στα παιδιά μας; Απαντήσεις μέσα από τη διδασκαλία του Αγίου Γέροντα Παϊσίου».

Ομιλητής θα είναι ο π. Χρήστος Μήτσιος, Θεολόγος, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νομεμβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων