31/05/2020 31/05/2020 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε, κατά τη μνήμη των 318 Αγίων Πατέρων, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου Δρυμώνος στη Λέρο  συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου αρχιμ. Γεδεών, παρουσία του Δημάρχου κ.Μ.Κόλια και αρκετών πιστών, τηρουμένων πάντα των ισχυόντων μέτρων για την προστασία της δημόσιας...
31 Μαΐου, 2020 - 19:37
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 19:42

“Ανάγκη ενότητας και αγάπης μεταξύ των πιστών”

Διαδώστε:
“Ανάγκη ενότητας και αγάπης μεταξύ των πιστών”

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε, κατά τη μνήμη των 318 Αγίων Πατέρων, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου Δρυμώνος στη Λέρο  συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου αρχιμ. Γεδεών, παρουσία του Δημάρχου κ.Μ.Κόλια και αρκετών πιστών, τηρουμένων πάντα των ισχυόντων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Στο ιερό αναλόγιο έψαλλαν οι ιεροψάλτες Γεώργιος Γαμπιέρης και Νικόλαος Ελένης.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος και αναφέρθηκε στους Αγίους Πατέρες καθώς και την σημασία της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, ενώ τόνισε την ανάγκη ενότητας και αγάπης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των πιστών, ιδιαίτερα μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας μας.

Των Αχράντων Μυστηρίων μετέλαβαν αρκετοί πιστοί, ενώ στο τέλος τελέστηκε το μνημόσυνο της προσφάτως αποθανούσης Ιβόνης, μητρός της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίων Αγγέλων μοναχής Παρασκευής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων