05/05/2021 05/05/2021 Μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για νέο περιορισμό, καθολικό lockdown, στο νησί της Καλύμνου λόγω της έξαρσης της πανδημίας στο νησί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος εξέδωσε ανακοίνωση προς τους πιστούς όπου τους κάνει έκκληση “Κάντε υπομονή”. “Μην ακούτε φωνές αλλοτρίων, αλλά μόνον των ειδικών επιστημόνων και αν μπορείτε επισκεφθήτε το νοσοκομείο...
05 Μαΐου, 2021 - 14:11

Έκκληση από τον Μητροπολίτη Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιο

Διαδώστε:
Έκκληση από τον Μητροπολίτη Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιο

Μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για νέο περιορισμό, καθολικό lockdown, στο νησί της Καλύμνου λόγω της έξαρσης της πανδημίας στο νησί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος εξέδωσε ανακοίνωση προς τους πιστούς όπου τους κάνει έκκληση “Κάντε υπομονή”.

“Μην ακούτε φωνές αλλοτρίων, αλλά μόνον των ειδικών επιστημόνων και αν μπορείτε επισκεφθήτε το νοσοκομείο μας, στο οποίο νοσηλεύτηκα επί δεκαήμερον, και θα διαπιστώσετε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρίσκεται το ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο, οι οποίοι υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους” αναφέρει μεταξύ άλλων o Σεβασμιώτατος.

Διαβάστε αναλυτικά:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων