11/04/2021 11/04/2021 Εκοιμήθη εν Κυρίω, σήμερα, Κυριακή 11 Απριλίου 2021 ο αιδεσιμώτατος π. Αγαθάγγελος Καραφύλλης, εφημέριος επί σειρά πολλών ετών του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Καλύμνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, ο πολιός καλλίφωνος ιερεύς, γεννηθείς το 1931, είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καλύμνου. «Η απώλειά του είναι...
11 Απριλίου, 2021 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2021 - 21:05

Εκοιμήθη ο π. Αγαθάγγελος Καραφύλλης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Αγαθάγγελος Καραφύλλης

Εκοιμήθη εν Κυρίω, σήμερα, Κυριακή 11 Απριλίου 2021 ο αιδεσιμώτατος π. Αγαθάγγελος Καραφύλλης, εφημέριος επί σειρά πολλών ετών του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Καλύμνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, ο πολιός καλλίφωνος ιερεύς, γεννηθείς το 1931, είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καλύμνου.

«Η απώλειά του είναι μεγάλη, τόσο για την τοπική Εκκλησία και την κοινωνία της Καλύμνου, όσο και για τους ευσεβείς ενορίτες του, αλλά και για την οικογένειά του.

Κύριος ο Θεός αναπαύσει μακαριστή ψυχή «εν χώρα ζώντων εν σκηναίς δικαίων».

Αιωνία αυτού η μνήμη!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων