20/04/2021 20/04/2021 Μετά από 8 ημέρες νοσηλείας, εξιτήριο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 από το «Βουβάλειο» Νοσοκομείο Καλύμνου. Ο Σεβασμιώτατος εισήλθε στο Νοσοκομείο την Κυριακή 11 Απριλίου, όταν διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στην ειδική Μονάδα. Η πορεία της υγείας του ήταν καλή και κρίθηκε από τους...
20 Απριλίου, 2021 - 18:36

Εξιτήριο για τον Μητροπολίτη Λέρου και Καλύμνου

Διαδώστε:
Εξιτήριο για τον Μητροπολίτη Λέρου και Καλύμνου

Μετά από 8 ημέρες νοσηλείας, εξιτήριο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 από το «Βουβάλειο» Νοσοκομείο Καλύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος εισήλθε στο Νοσοκομείο την Κυριακή 11 Απριλίου, όταν διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στην ειδική Μονάδα.

Η πορεία της υγείας του ήταν καλή και κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι μπορούσε να λάβει εξιτήριο. Τις υπόλοιπες ημέρες καραντίνας θα τις κάνει κατ’ οίκον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων