28/08/2019 28/08/2019 Με εκκλησιαστική τάξη και παρουσία πυκνού εκκλησιάσματος, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, στις 7 το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων του ιδιωτικού Ιερού Ναϋδρίου του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή «Πλάκα» νήσου Λέρου. Κτήτορες του όμορφου και καλαίσθητου Ιερού Ναϋδρίου είναι η οικογένεια Αλεξάνδρου και Ελένης Γιαννακού. Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος,...
28 Αυγούστου, 2019 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2019 - 21:21

Ένα νέο εκκλησάκι στην “Πλάκα” της Λέρου

Διαδώστε:
Ένα νέο εκκλησάκι στην “Πλάκα” της Λέρου

Με εκκλησιαστική τάξη και παρουσία πυκνού εκκλησιάσματος, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, στις 7 το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων του ιδιωτικού Ιερού Ναϋδρίου του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή «Πλάκα» νήσου Λέρου. Κτήτορες του όμορφου και καλαίσθητου Ιερού Ναϋδρίου είναι η οικογένεια Αλεξάνδρου και Ελένης Γιαννακού.

Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος, με την συμμετοχή του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και των Ιερέων π.Σωφρονίου Χατζηλάρη, π.Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, π.Εμμ.Οθίτη, π.Μαξίμου Λιβανού, π.Σεργίου Γουρλά και των ιεροδιακόνων π.Φιλοθέου και π.Ιωάννου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων