14/05/2022 14/05/2022 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ισιδώρου, στο ομώνυμο γραφικό εξωκλήσι της Λέρου, σπάνιας ομορφιάς, το οποίο βρίσκεται στη κυριολεξία μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή της Κόκαλης. Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, παραμονή της εορτής, στις 6 το απόγευμα, ετελέσθη πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, υπό των ιερέων π. Μαξίμου Λιβανού και π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη,...
14 Μαΐου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2022 - 21:22

Εορτασμός Αγίου Ισιδώρου στη Λέρο

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίου Ισιδώρου στη Λέρο

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ισιδώρου, στο ομώνυμο γραφικό εξωκλήσι της Λέρου, σπάνιας ομορφιάς, το οποίο βρίσκεται στη κυριολεξία μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή της Κόκαλης.

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, παραμονή της εορτής, στις 6 το απόγευμα, ετελέσθη πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, υπό των ιερέων π. Μαξίμου Λιβανού και π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη, παρουσία τοπικών Αρχών και πλήθους πιστών.


Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε Ιερά Παράκληση, ενώ ο π. Μάξιμος μοίρασε άρτο στους πιστούς, ευχόμενος ο Άγιος Ισίδωρος να είναι προστάτης του κάθε σπιτιού και της κάθε οικογένειας.

Επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων