21/11/2021 21/11/2021 Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε στη Λέρο η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021. Βάσει προγράμματος που εξέδωσε ο Φρούραρχος της νήσου Λέρου, ετελέσθη επίσημος Δοξολογία για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών. Την Δοξολογία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος,...
21 Νοεμβρίου, 2021 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2021 - 15:03

Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέρο

Διαδώστε:
Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέρο

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε στη Λέρο η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Βάσει προγράμματος που εξέδωσε ο Φρούραρχος της νήσου Λέρου, ετελέσθη επίσημος Δοξολογία για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών.

Την Δοξολογία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο-πλατεία «Πάρι Ρούσσου» και κατετέθησαν στεφάνια από τον Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Φρούραρχο της νήσου. Τέλος άπαντες απήγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων