27/05/2020 27/05/2020 Στην Ακολουθία του Όρθρου και στη Θεία Λειτουργία  που τελέστηκε για την εορτή της Γ’ Ευρέσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου, στην Παναγία του Κάστρου Λέρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου Φωκά. Μετά την Θεία Λειτουργία παρετέθη καφές και γλυκίσματα υπό...
27 Μαΐου, 2020 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 21:41

Εορτή της Γ’ Ευρέσως της Τιμίας Κάρας του Ιωάννου Προδρόμου

Διαδώστε:
Εορτή της Γ’ Ευρέσως της Τιμίας Κάρας του Ιωάννου Προδρόμου

Στην Ακολουθία του Όρθρου και στη Θεία Λειτουργία  που τελέστηκε για την εορτή της Γ’ Ευρέσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου, στην Παναγία του Κάστρου Λέρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου Φωκά.

Μετά την Θεία Λειτουργία παρετέθη καφές και γλυκίσματα υπό του προϊσταμένου της Μονής π.Νικοδήμου.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τις κυρίες Ζαμπέττα Κουτσανέλου  και Κωνσταντίνα Χρυσούλη για την διακονία τους στην Παναγία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων