13/09/2019 13/09/2019 Στα εκπαιδευτήρια των νησιών της Μητροπόλεώς Λέρου, Κάλυμνου και Αστυπάλαιας, τον αγιασμό ετέλεσαν ο Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παΐσιος (στην Κάλυμνο), ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος (στην Λέρο), και οι ιερείς της Μητροπόλεως. Στον αγιασμό των εκπαιδευτηρίων τόσο στη Λέρο όσο και στην Κάλυμνο, παρέστη η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 15:43

Η Αγιασμοί των σχολείων στην Μητρόπολη Λέρου

Διαδώστε:
Η Αγιασμοί των σχολείων στην Μητρόπολη Λέρου

Στα εκπαιδευτήρια των νησιών της Μητροπόλεώς Λέρου, Κάλυμνου και Αστυπάλαιας, τον αγιασμό ετέλεσαν ο Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παΐσιος (στην Κάλυμνο), ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος (στην Λέρο), και οι ιερείς της Μητροπόλεως.

Στον αγιασμό των εκπαιδευτηρίων τόσο στη Λέρο όσο και στην Κάλυμνο, παρέστη η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασ.Υψηλάντης, Γ.Παππάς, Μίκα Ιατρίδη, ο Έπαρχος κ.Εμμ.Μουσελλής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ι.Θεμέλαρος, οι Δήμαρχοι των νησιών κ.κ. Μιχ.Κόλιας και Δ.Διακομιχάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές κ.α.

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές, δέχτηκαν με χαρά τον Μητροπολίτη, τον Επίσκοπο,  τους ιερείς, αλλά και τους εκπροσώπους της Κυβερνήσεως και των τοπικών Αρχών, που παρευρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολείων, οι οποίοι ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλή δύναμη και πρόοδο, και η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να αποδώσει τους καρπούς της μάθησης προς επίτευξη των υψηλών οραματισμών, μικρών και μεγάλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων