01/04/2023 01/04/2023 Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου τελέσθηκε χθες σε όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας, με την παρουσία πλήθους πιστών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στο ιερό παρεκκλήσιο της Παναγίας των Βλαχερνών, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Κάλυμνο, συνεπικουρούμενος υπό του π. Μιχαήλ Μακαρούνα....
01 Απριλίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 20:09

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Κάλυμνο και την Λέρο

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Κάλυμνο και την Λέρο

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου τελέσθηκε χθες σε όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας, με την παρουσία πλήθους πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στο ιερό παρεκκλήσιο της Παναγίας των Βλαχερνών, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Κάλυμνο, συνεπικουρούμενος υπό του π. Μιχαήλ Μακαρούνα. Αργότερα, χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ετέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Λέρου, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ.

Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου τελέστηκε και στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Λέρου υπό του π. Σωφρονίου Χατζηλάρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων