16/03/2023 16/03/2023 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω στην Κάλυμνο, ανήμερα της εορτής, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Άργους Καλύμνου. Συλλειτούργησε ο π. Μιχαήλ Μακαρούνας και...
16 Μαρτίου, 2023 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 21:46

Η εορτή του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Η εορτή του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω στην Κάλυμνο

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω στην Κάλυμνο, ανήμερα της εορτής, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Άργους Καλύμνου.

Συλλειτούργησε ο π. Μιχαήλ Μακαρούνας και διηκόνησε ο π. Σταύρος Μάρθας, ένω έψαλαν κατανυκτικά οι ψάλτες του Ναού.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή, στο πρεσβυτέριο του Ναού, προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παΐσιο, στους κληρικούς, στους ψάλτες και στους πιστούς, τον πατροπαράδοτο καφέ και διάφορα σαρακοστιανά γλυκίσματα και σαρακοστιανά γελατζί ντολμαδάκια. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τις κυρίες και δεσποινίδες για τα ωραία και νόστιμα ντολμαδάκια που προσέφεραν στην τράπεζα, και ευχήθηκε την ευλογία του Οσίου στα σπίτια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσπερινός του Οσίου Χριστοδούλου στην Κάλυμνο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων