06/12/2020 06/12/2020 Η Αγίας μας Εκκλησία στις 5 Δεκεμβρίου εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος χοροστάτησε το πρωί του Σαββάτου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία, στο Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μονής των Αγίων Πάντων στην Κάλυμνο, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα...
06 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2020 - 11:40

Η Κάλυμνος εόρτασε τον Άγιο Σάββα τον Ηγιασμένο

Διαδώστε:
Η Κάλυμνος εόρτασε τον Άγιο Σάββα τον Ηγιασμένο

Η Αγίας μας Εκκλησία στις 5 Δεκεμβρίου εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος χοροστάτησε το πρωί του Σαββάτου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία, στο Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μονής των Αγίων Πάντων στην Κάλυμνο, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα, και με την παρουσία μόνο της Ηγουμένης Μοναχής Κυπριανής, του 92χρονου Ιερομόναχου Αυγουστίνου, της Μοναχής Θέκλας και του Ιεροψάλτου Μανώλη Μεϊμάρη.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης μίλησε στο «kalymnos-news.gr» εκφράζοντας την λύπη του για τον εορτασμό χωρίς την παρουσία πιστών και έστειλε τις ευχές του στους απανταχού Καλυμνίους και ο Άγιος Σάββας να τους χαρίζει δύναμη και υγεία.

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες-ρεπορτάζ: «kalymnos-news.gr» Μάμας Χαραμαντάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων