30/03/2023 30/03/2023 Στη Λέρο βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Ιεροκήρυξ Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης, κατόπιν επισήμου προγράμματος, που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας. Ο π. Δανιήλ Αεράκης μετέφερε τον Θείο Λόγο, την μαρτυρία του Ιησού Χριστού κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Σήμερα το πρωί,  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 συνήλθε Ιερατική Σύναξη, στα...
30 Μαρτίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 19:06

Ιερατική σύναξη στη Λέρο

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στη Λέρο

Στη Λέρο βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Ιεροκήρυξ Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης, κατόπιν επισήμου προγράμματος, που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας. Ο π. Δανιήλ Αεράκης μετέφερε τον Θείο Λόγο, την μαρτυρία του Ιησού Χριστού κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Σήμερα το πρωί,  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 συνήλθε Ιερατική Σύναξη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λέρο, όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θεολογικά θέματα.

Συγκεκριμένα αναλύθηκε η προς Κορινθίους Α΄, κεφ.14.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων