23/01/2023 23/01/2023 Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και μοναστηριακή τάξη, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Βοθυνών Καλύμνου, σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023. Ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό, κατά την Τάξιν της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, τουτέστιν μετά την Μεγάλη Δοξολογία τέλεσε...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 15:32

Κάλυμνος: Θεοφάνεια στην Ι.Μ Αγ. Αικατερίνης με το παλαιό ημερολόγιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Κάλυμνος: Θεοφάνεια στην Ι.Μ Αγ. Αικατερίνης με το παλαιό ημερολόγιο (ΦΩΤΟ)

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και μοναστηριακή τάξη, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Βοθυνών Καλύμνου, σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023.

Ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό, κατά την Τάξιν της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, τουτέστιν μετά την Μεγάλη Δοξολογία τέλεσε τον Αγιασμό. Έρανε τις Μοναχές και τους πιστούς, και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στην οποία έψαλλαν οι Μοναχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων