15/01/2023 15/01/2023 Την προγραμματισμένη συνάντησή τους πραγματοποίησαν χθες τα μέλη της Σύναξης Νέων Λέρου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου «Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωττάκης». Μετά την εποικοδομητική συζήτηση, και με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και...
15 Ιανουαρίου, 2023 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 14:38

Κοπή βασιλόπιτας στη Σύναξη Νέων στη Λέρο

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στη Σύναξη Νέων στη Λέρο

Την προγραμματισμένη συνάντησή τους πραγματοποίησαν χθες τα μέλη της Σύναξης Νέων Λέρου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου «Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωττάκης».

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση, και με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντηλλάγησαν ευχές για μια δημιουργική και πνευματικά καρποφόρα χρονιά.

   

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων