03/08/2022 04/08/2022 Με κατάνυξη τελέσθηκε η πρώτη ακολουθία της παρακλήσεως, μετ’ αρτοκλασίας, το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Αυγούστου 2022, στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Κάστρου Λέρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και των Ιερέων π. Νικοδήμου Φωκά Αρχ.Επιτρόπου Λέρου, π.Νικολάου Ταχλιαμπούρη και π.Γεωργίου Γαμπιέρη....
03 Αυγούστου, 2022 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2022 - 2:03

Ξεκίνησαν οι Παρακλήσεις στη Λέρο

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι Παρακλήσεις στη Λέρο

Με κατάνυξη τελέσθηκε η πρώτη ακολουθία της παρακλήσεως, μετ’ αρτοκλασίας, το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Αυγούστου 2022, στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Κάστρου Λέρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και των Ιερέων π. Νικοδήμου Φωκά Αρχ.Επιτρόπου Λέρου, π.Νικολάου Ταχλιαμπούρη και π.Γεωργίου Γαμπιέρη. Στην ιερά παράκληση έψαλλαν με το Λέρικο βυζαντινό ύφος οι ιεροψάλτες Ανάργυρος Νταλλαρής και Ισίδωρος Λιβανός.

Κατά την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως παρέστη ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας, ο αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Λερίων κ. Δ. Ήσυχος, και πλήθος πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε καλό Δεκαπενταύγουστο, και η Παναγιά να μας προστατεύει πάντοτε από κάθε κακό και να δίδει υγεία στα σπίτια όλου του κόσμου.

(Επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων