14/05/2019 14/05/2019 Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ.κ.Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Μαξίμου Λιβανού και π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη, παρουσία τοπικών Αρχών και πλήθους πιστών.   Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερθής στον βίο του Αγίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού...
14 Μαΐου, 2019 - 10:18

Λαμπρός εορτάσμος του Αγίου Ισιδώρου στη Λέρο

Διαδώστε:
Λαμπρός εορτάσμος του Αγίου Ισιδώρου στη Λέρο

Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ.κ.Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Μαξίμου Λιβανού και π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη, παρουσία τοπικών Αρχών και πλήθους πιστών.

 

Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερθής στον βίο του Αγίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε Ιερά Παράκληση, ενώ ο Μητροπολίτης εμοίρασε άρτο στους πιστούς, ευχόμενος ο Άγιος Ισίδωρος να είναι προστάτης του κάθε σπιτιού και της κάθε οικογένειας.

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Ισιδώρου, εκ μέρους του Δήμου Λέρου, διοργανώθηκε παραδοσιακό πανηγύρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων