26/05/2020 26/05/2020 Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλυμνού και Αστυπάλαιας, κ. Παϊσιος, την Δευτέρα 25-5-2020 χοροστάτησε στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην Παναγία του Κάστρου Λέρου, εορτή της Γ΄ Ευρέσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου Φωκά.     Στο αναλόγιο έψαλλε ο Ισίδωρος Λιβανός. Κατά την Θ.Λειτουργία μετέλαβε των...
26 Μαΐου, 2020 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 17:23

ΛΕΡΟΣ: Εόρτασαν τον Άη Γιάννη τον Πρόδρομο στην Παναγία του Κάστρου

Διαδώστε:
ΛΕΡΟΣ: Εόρτασαν τον Άη Γιάννη τον Πρόδρομο στην Παναγία του Κάστρου

Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλυμνού και Αστυπάλαιας, κ. Παϊσιος, την Δευτέρα 25-5-2020 χοροστάτησε στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην Παναγία του Κάστρου Λέρου, εορτή της Γ΄ Ευρέσεως της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου Φωκά.

 

 

Στο αναλόγιο έψαλλε ο Ισίδωρος Λιβανός. Κατά την Θ.Λειτουργία μετέλαβε των Αχράντων Μυστηρίων το νεοφώτιστο Δέσποινα-Φωτεινή.

 

 

Μετά την Θεία Λειτουργία περετέθη καφές και γλυκίσματα υπό του προϊσταμένου της Μονής π.Νικοδήμου.

Τέλος ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τις κυρίες Ζαμπέττα Κουτσανέλου  και Κωνσταντίνα Χρυσούλη για την διακονία τους στην Παναγία μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων