28/11/2022 28/11/2022 Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού τους ήταν και φέτος οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού  Σχολείου Αλίντων. Κάθε χρόνο οι μαθητές συλλέγουν τους καρπούς από τις ελιές που υπάρχουν στον αύλειο χώρο του σχολείου και προσφέρουν το λάδι στο Γηροκομείο μας, όπως έπραξαν και τα προηγούμενα χρόνια. Ο  Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Παΐσιος, ως...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2022 - 16:54

Μαθητές μάζεψαν τις ελιές και προσέφεραν λάδι στο γηροκομείο της Ι.Μ Λέρου

Διαδώστε:
Μαθητές μάζεψαν τις ελιές και προσέφεραν λάδι στο γηροκομείο της Ι.Μ Λέρου

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού τους ήταν και φέτος οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού  Σχολείου Αλίντων.

Κάθε χρόνο οι μαθητές συλλέγουν τους καρπούς από τις ελιές που υπάρχουν στον αύλειο χώρο του σχολείου και προσφέρουν το λάδι στο Γηροκομείο μας, όπως έπραξαν και τα προηγούμενα χρόνια.

Ο  Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Παΐσιος, ως πρόεδρος του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος ως Διευθυντής, ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων κ. Ιωάννη Διαμαντάρα, τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την καθοδήγηση και την εποπτεία της προσπάθειας, αλλά ιδιαίτερα συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που κοπίασαν, ευχόμενοι καλή πρόοδο και ο Θεός να τους ανταποδώσει πολλαπλάσια την αγάπη και το ενδιαφέρον τους προς τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων