14/07/2020 14/07/2020 Με μία αξιέπαινη χειρονομία, ο κ. Αθανάσιος Σκορδάλλης, ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «ΘΕΪΚΟΝ», παρέδωσε στον Διευθυντή του εκκλησιαστικού «Ισιδωρείου» Γηροκομείου Λέρου, Θεοφ. Επίσκοπο Στρατονικείας κ.Στέφανο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ.κ.Παΐσιος ως πρόεδρος του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ και ο Διευθυντής ευχαρίστησαν θερμά και συγχαίρουν τον κ. Αθ.Σκορδάλλη για την γενναία...
14 Ιουλίου, 2020 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 21:44

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων δωρήθηκαν στη Λέρο

Διαδώστε:
Μεγάλες ποσότητες τροφίμων δωρήθηκαν στη Λέρο

Με μία αξιέπαινη χειρονομία, ο κ. Αθανάσιος Σκορδάλλης, ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «ΘΕΪΚΟΝ», παρέδωσε στον Διευθυντή του εκκλησιαστικού «Ισιδωρείου» Γηροκομείου Λέρου, Θεοφ. Επίσκοπο Στρατονικείας κ.Στέφανο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ.κ.Παΐσιος ως πρόεδρος του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ και ο Διευθυντής ευχαρίστησαν θερμά και συγχαίρουν τον κ. Αθ.Σκορδάλλη για την γενναία αυτή προσφορά.

 

 

Η χειρονομία αυτή είναι προσφορά αγάπης, σεβασμού και εμπράκτου ενδιαφέροντος προς τους συμπατριώτες της τρίτης ηλικίας, ιδιαίτερα δε προς το Ίδρυμά, το οποίο συντηρείται σε μεγάλο ποσοστό από τις δωρεές και την αγάπη των συμπατριωτών.

 

 

 

Φωτογραφίες:  12nisospress.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων