27/10/2020 27/10/2020 Με λαμπρότητα εορτάστηκε στα νησιά της Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, η εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου. Το εσπέρας της Κυριακής 25/10, ετελέσθη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Παϊσίου, και το πρωί 26/10, ανήμερα της εορτής, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή «Ελιές» στην Κάλυμνο....
27 Οκτωβρίου, 2020 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 20:38

Μεγαλοπρεπώς του Αγίου Δημητρίου σε Κάλυμνο και Λέρο

Διαδώστε:
Μεγαλοπρεπώς του Αγίου Δημητρίου σε Κάλυμνο και Λέρο

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στα νησιά της Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, η εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Το εσπέρας της Κυριακής 25/10, ετελέσθη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Παϊσίου, και το πρωί 26/10, ανήμερα της εορτής, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή «Ελιές» στην Κάλυμνο.

 

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Και στη Λέρο ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή “Μύλοι-Πλάκες”, της ενορίας Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του αρχιμ. Γεδεών και του ιεροδιακόνου Γεωργίου.

 

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων