05/06/2020 05/06/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/6, ο νέος Διοικητής Διοικητικής Μερίμνης του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος (Μ) Γεώργιος Μπαμπλένης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Α΄ Κλάδου ΔΔΜΝ Πλοίαρχο Στέφανο Χαπήτα και τον Διοικητή  της ΥΝΤΕΛ και Ανώτερο Διοικητή της Λέρου Πλοίαρχο Παναγιώτη Φιλιππίδη ΠΝ. Ο Μητροπολίτης,...
05 Ιουνίου, 2020 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 15:21

Ο Άγιος Νικόλαος δωρήθηκε στον Ναύαρχο

Διαδώστε:
Ο Άγιος Νικόλαος δωρήθηκε στον Ναύαρχο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/6, ο νέος Διοικητής Διοικητικής Μερίμνης του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος (Μ) Γεώργιος Μπαμπλένης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Α΄ Κλάδου ΔΔΜΝ Πλοίαρχο Στέφανο Χαπήτα και τον Διοικητή  της ΥΝΤΕΛ και Ανώτερο Διοικητή της Λέρου Πλοίαρχο Παναγιώτη Φιλιππίδη ΠΝ.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με μεγάλη χαρά τον Ναύαρχο και τους επιτελείς στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο», λέγοντάς του ότι «είναι μεγάλη η τιμή να επισκεφθεί την Μητρόπολη και τον ίδιο».

 

 

Από την πλευρά του ο κ. Ναύαρχος χάρηκε για την επίσκεψη και δήλωσε ότι πάντοτε το Πολεμικό Ναυτικό θα είναι κοντά στην Εκκλησία.

 

 

Στα πλαίσια της επισκέψεως αντιλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ο κ. Ναύαρχος ενεχείρισε τον θηρεό της Διοικήσεως ΔΔΜΝ και ο Μητροπολίτης εδώρησε την εικόνα του Αγίου Νικολάου, ευχόμενος ο Άγιος να είναι προστάτης, βοηθός και συγκυβερνήτης στα πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

 

 

Τέλος, ο Μητροπολίτης ξενάγησε τον κ. Ναύαρχο και του επιτελείς στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων