16/05/2021 16/05/2021 Εκ μεταθέσεως τιμήθηκε, το Σάββατο 15 Μαΐου 2021, η εορτή του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στη Ναυτική Βάση της Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Στο γραφικό και ιδιαίτερα ευπρεπισμένο ομώνυμο Ιερό Ναύδριο του Αγίου Γεωργίου στα Λέπιδα, το πρωί του Σαββάτου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία κατά την οποία παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ....
16 Μαΐου, 2021 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 13:23

Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Λέρο

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Λέρο

Εκ μεταθέσεως τιμήθηκε, το Σάββατο 15 Μαΐου 2021, η εορτή του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στη Ναυτική Βάση της Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Στο γραφικό και ιδιαίτερα ευπρεπισμένο ομώνυμο Ιερό Ναύδριο του Αγίου Γεωργίου στα Λέπιδα, το πρωί του Σαββάτου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία κατά την οποία παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος συμπαραστατούμενος υπό του π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων που ισχύουν, εξαιτίας του κορωνοϊού, κατά την Θεία Λειτουργία παρέστησαν επίσης ο Ανώτερος Διοικητής της νήσου Λέρου και Διοικητής της ΥΝΤΕΛ, ο αποχωρών και ο νέος υποδιοικητής της ναυτικής βάσης, καθώς και ολίγοι αξιωματικοί και μόνιμο προσωπικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων