05/06/2020 05/06/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/6, ο πρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ και συμπατριώτης κ. Παντελής Μαραβέλιας, ο οποίος προσέφερε δύο κούτες αντισηπτικά σκευάσματα στην Μητρόπολη.     Ο Μητροπολίτης συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με εγκαρδιότητα τον κ. Μαραβέλια  στα γραφεία...
05 Ιουνίου, 2020 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 16:29

Ο Πρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ στον Μητροπολίτη Παΐσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/6, ο πρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ και συμπατριώτης κ. Παντελής Μαραβέλιας, ο οποίος προσέφερε δύο κούτες αντισηπτικά σκευάσματα στην Μητρόπολη.

 

 

Ο Μητροπολίτης συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με εγκαρδιότητα τον κ. Μαραβέλια  στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο», και τον ευχαρίστησε για την προσφορά αυτή, ο οποίος μάλιστα και κατά το παρελθόν προσέφερε στο Ίδρυμα των Γερόντων της Λέρου.

 

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων