06/07/2021 06/07/2021 Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής, στο ομώνυμο νησάκι, απέναντι από το Παντέλι. Σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, παραμονή της εορτής, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, το απόγευμα, πλωτό μέσο, θα μεταφέρει τους προσκυνητές από το Παντέλι στο νησάκι της Αγίας Κυριακής. Στις 6:00΄ μ.μ. θα...
06 Ιουλίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 16:46

Πανηγυρίζει το νησάκι της Αγίας Κυριακής

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το νησάκι της Αγίας Κυριακής

Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής, στο ομώνυμο νησάκι, απέναντι από το Παντέλι.

Σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, παραμονή της εορτής, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, το απόγευμα, πλωτό μέσο, θα μεταφέρει τους προσκυνητές από το Παντέλι στο νησάκι της Αγίας Κυριακής.

Στις 6:00΄ μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου.

Το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου, θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο προσκυνητάρι της Αγίας Άννης στο ξενοδοχείο «Καστέλο» στο Παντέλι. Θα τηρηθούν τα υπό του Νόμου ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων