17/01/2023 17/01/2023 Στην Κάλυμνο, μετέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος και ευλόγησε τις βασιλόπιτες σε Ενορίες, Συλλόγους, τοπικούς Φορείς Εθνοφύλακες, Εφέδρους Αξιωματικούς. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο πολυ-υπεύθυνο έργο όλων. Ενορία Αγίας Τριάδος Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος τέλεσε...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 19:34

Στην Κάλυμνο, ο Μητροπολίτης Παΐσιος, ευλόγησε τις βασιλόπιτες σε Ενορίες, Συλλόγους, Εθνοφύλακες, Εφέδρους Αξιωματικούς

Διαδώστε:
Στην Κάλυμνο, ο Μητροπολίτης Παΐσιος, ευλόγησε τις βασιλόπιτες σε Ενορίες, Συλλόγους, Εθνοφύλακες, Εφέδρους Αξιωματικούς

Στην Κάλυμνο, μετέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος και ευλόγησε τις βασιλόπιτες σε Ενορίες, Συλλόγους, τοπικούς Φορείς Εθνοφύλακες, Εφέδρους Αξιωματικούς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο πολυ-υπεύθυνο έργο όλων.

Ενορία Αγίας Τριάδος

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος τέλεσε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλύμνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Σάββα Μουζουράκη.

Μετά την Θεία Λειτουργία, στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο, ο Μητροπολίτης ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ενορίας, και οι ιεροψάλτες μετά των ενοριτών έψαλαν τα κάλαντα.

Κοπή Βασιλόπιτας στο Στρατόπεδο 

Στην έδρα του 5/42 ΣΕ, Στρατόπεδο «Οικονόμου Πιζάνια», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων Αξιωματικών Καλύμνου.

Μία όμορφη εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή. Το τυχερό νόμισμα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των Εθνοφυλάκων βρήκε ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Δημήτριος Λυμπερέας, και το τυχερό νόμισμα από την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Εφέδρων Αξιωματικών βρήκε ο Εθνοφύλακας Μιχάλης Πάου.

Κοπή Βασιλόπιτας Λυκείου Ελληνίδων και Πνευματικού Κέντρου “Αι Μούσαι”

Αγιασμός γραφείων Συλλόγου Πολυτέκνων και κοπή Βασιλοπιτας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων