02/07/2021 02/07/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο, πραγματοποίησε το πρωΐ της Πέμπτης, 1 Ιουλίου, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη. Ο Μητροπολίτης δέχθηκε με εγκαρδιότητα την Υφυπουργό και τους συνεργάτες της, ενώ της δώρισε την εικόνα του Αγίου Σάββα, ευχόμενος ο Άγιος να είναι προστάτης...
02 Ιουλίου, 2021 - 10:21

Στον Μητροπολίτη Λέρου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λέρου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο, πραγματοποίησε το πρωΐ της Πέμπτης, 1 Ιουλίου, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη.

Ο Μητροπολίτης δέχθηκε με εγκαρδιότητα την Υφυπουργό και τους συνεργάτες της, ενώ της δώρισε την εικόνα του Αγίου Σάββα, ευχόμενος ο Άγιος να είναι προστάτης και στήριγμα του Υπουργείου, το έργο του οποίου είναι ευαίσθητο και ιδιαίτερα πολυσήμαντο.

Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καλύμνου «Βουβάλειο» η κ. Ράπτη υπογράμμισε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί στο νησί της Καλύμνου.

Επίσης, η υφυπουργός Υγείας, συναντήθηκε με τη διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό των ιδρυμάτων, όπου εξετάστηκαν οι ανάγκες του νησιού σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων