08/12/2022 08/12/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κυκλοφόρησε το ημερολόγιο τσέπης του 2023. Το ημερολόγιο για το έτος 2023 είναι αφιερωμένο στην Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο, επί τη συμπληρώσει 31 ετών Πατριαρχείας. Το ημερολόγιο κοσμούν 21 φωτογραφίες από την ευλογητή επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κατά τα...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 17:35

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο αφιερωμένο το Ημερολόγιο της Ι.Μ Λέρου για το 2023

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο αφιερωμένο το Ημερολόγιο της Ι.Μ Λέρου για το 2023

Η Ιερά Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κυκλοφόρησε το ημερολόγιο τσέπης του 2023.

Το ημερολόγιο για το έτος 2023 είναι αφιερωμένο στην Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο, επί τη συμπληρώσει 31 ετών Πατριαρχείας. Το ημερολόγιο κοσμούν 21 φωτογραφίες από την ευλογητή επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κατά τα έτη 1994 και 1999.

«Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά και περιπόθητα, χαίρετε εν Κυρίω και ενδυναμούσθε εν τω κράτει της ισχύος  Αυτού. Ευλογημένος ο νέος ενιαυτός 2023 της χρηστότητος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και είη εις όλους ημάς υγιεινός, σωτήριος και μεστός παντός αγαθού.

Αγαπητοί μου,
Το ανά χείρας εορτολόγιον της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως του σωτηρίου έτους 2023, αφιερούται, μετά πολλού σεβασμού και βαθείας ευγνωμοσύνης, εις τον Αυθέντην και Δεσπότην μας, τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον, προθιεράρχην της κατ’ Ανατολάς Ορθοδόξου Εκκλησίας, επί τη συμπληρώσει τριάκοντα και ενός ετών ευκλεούς Πατριαρχείας Του.

Επί τούτοις, με αγάπη πατρική απευθύνομαι εις πάντα τα πνευματικά ημίν τέκνα, και εύχομαι εκ βάθους καρδίας, όπως το νέον σωτήριον έτος 2023, είη ευλογημένον παρά του Δομήτορος της Εκκλησίας μας. Η σκέψις μου και αύθις κατ’ αυτάς στρέφεται εις πάντα τα όπου γης και εν θαλάσσῃ πλέοντα απόδημα αδέλφια μας, και απευθύνοντας τον πατρικόν εγκάρδιον χαιρετισμόν μου», αναφέρει στο μηνύμά του ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων