16/07/2021 16/07/2021 Εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στην Ιερά Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 14 Ιουλίου, στο ομώνυμο γραφικό εξωκλήσι της Καλύμνου, της Ενορίας της Αναστάσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων π. Ισιδώρου Γλυνάτση, π. Ηλία Μουζουράκη και π....
16 Ιουλίου, 2021 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 9:49

Τίμησαν τους Άγιους Κήρυκο και Ιουλίττη στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Τίμησαν τους Άγιους Κήρυκο και Ιουλίττη στην Κάλυμνο

Εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στην Ιερά Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 14 Ιουλίου, στο ομώνυμο γραφικό εξωκλήσι της Καλύμνου, της Ενορίας της Αναστάσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων π. Ισιδώρου Γλυνάτση, π. Ηλία Μουζουράκη και π. Σάββα Μουζουράκη.

Την επομένη το πρωί , Πέμπτη 15 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής, ετελέσθη ο Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία υπό του ιερέως π. Ηλία Μουζουράκη.

Τόσο κατά τον Εσπερινό όσο και κατά την Θεία Λειτουργία, ο ευπρεπισμός του εορτάζοντος ιερού παρεκκλησίου των αγίων Κηρύκου & Ιουλίττης, έγινε με μέριμνα του κ. Κλεάνθη Μαρτίνου.

Φωτογραφίες: Μανόλης Μέρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων