27/03/2022 27/03/2022 Με ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. «Όσοι αγαπούν και το δείχνουν προσφέρουν θεραπευτική δύναμη στη ψυχή και στο σώμα, διότι οι άνθρωποι αγαπώντας μεταγγίζουν την ουσία του Θεού στους άλλους. Γι’...
27 Μαρτίου, 2022 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 11:45

Μητροπολίτης Λήμνου: «Ευχαριστώ» για το ενδιάφερον για την υγεία του

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λήμνου: «Ευχαριστώ» για το ενδιάφερον για την υγεία του

Με ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του.

«Όσοι αγαπούν και το δείχνουν προσφέρουν θεραπευτική δύναμη στη ψυχή και στο σώμα, διότι οι άνθρωποι αγαπώντας μεταγγίζουν την ουσία του Θεού στους άλλους. Γι’ αυτό με την αγάπη αισθανόμαστε την πληρότητα και την ποιότητα της ζωής που έχουμε όλοι ανάγκη. Ευχαριστώ όλους για όσα αισθάνονται και με τον τρόπο τους εκδηλώνουν. Ανταποκρίνομαι στις ευχές τους με προσευχές για τους ίδιους και τους οικείους τους», αναφέρει στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 ύστερα από τον καθιερωμένο τακτικό προληπτικό έλεγχο με rapid test στον οποίο υποβλήθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων