27/11/2019 27/11/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεος Γ’, επισκέφθηκε την Καλλιθέα Λήμνου και το Ειδικό Σχολείο της Καλλιθέας. Ο πρόεδρος της Κοινότητας και πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Λήμνου «Ορίζοντες» κ. Παλαιολόγος Κυριαζής, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψή του, και του επέδωσε το βιβλίο «Η Καλλιθέα (Σαρπί) της Λήμνου και η...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 22:06

Ο Μητρ. Λήμνου κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου της Λήμνου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λήμνου κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου της Λήμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεος Γ’, επισκέφθηκε την Καλλιθέα Λήμνου και το Ειδικό Σχολείο της Καλλιθέας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας και πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Λήμνου «Ορίζοντες» κ. Παλαιολόγος Κυριαζής, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψή του, και του επέδωσε το βιβλίο «Η Καλλιθέα (Σαρπί) της Λήμνου και η Παλαιολογική Σχολή της» του Λεωνίδα Δ.Βελιαρούτη.
Στο Ειδικό Σχολείο, ο Σεβασμιώτατος γνώρισε τους εκπαιδευτικούς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των ΑμεΑ, και πέρασε χρόνο με τους μαθητές μιλώντας και συμβουλεύοντας τους.

Επίσης, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία του εφημερίου πατρός Γεωργίου και μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Πηγή: www.limnosreport.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων