16/11/2019 16/11/2019 Χθες Παρασκευή, πρώτο μέλημα του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεου Γ’ ήταν να επισκεφτεί το Νοσοκομείο Λήμνου. Αφορμή γι αυτή την επίσκεψη στάθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που γίνεται αυτές τις ημέρες. Η εθελοντική αιμοδοσία, πέρα από την έμπρακτη στήριξη στον συνάνθρωπο, είναι και έργο θεάρεστο γιατί δίνει ζωή εκεί που κάποιος την έχει άμεσα...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 15:25

Το Νοσοκομείο Λήμνου πρώτος σταθμός επίσκεψης του νέου Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Το Νοσοκομείο Λήμνου πρώτος σταθμός επίσκεψης του νέου Μητροπολίτη

Χθες Παρασκευή, πρώτο μέλημα του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεου Γ’ ήταν να επισκεφτεί το Νοσοκομείο Λήμνου. Αφορμή γι αυτή την επίσκεψη στάθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που γίνεται αυτές τις ημέρες.

Η εθελοντική αιμοδοσία, πέρα από την έμπρακτη στήριξη στον συνάνθρωπο, είναι και έργο θεάρεστο γιατί δίνει ζωή εκεί που κάποιος την έχει άμεσα ανάγκη, ένα «δώρο ζωής».

Ο Μητροπολίτης, συνεχάρη όλους τους Εθελοντές γι αυτή τους την προσφορά.

Με αυτή την επίσκεψη του, θέλησε να ευαισθητοποιήσει το ενδιαφέρον και την προσοχή ακόμα περισσότερων ανθρώπων που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στον συνάνθρωπό τους.

Προηγουμένως σε ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μύρινας, εξέφρασε την πρόθεση του να προχωρήσει πάντα με την βοήθεια και την στήριξη των πιστών στην δημιουργία πραγμάτων με κέντρο τον άνθρωπο και την στήριξη του σε οποιονδήποτε τομέα.

Πηγή: limnosreport.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων