02/06/2019 02/06/2019 Την Κυριακή 02 Ινουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον περικαλλή Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της περιοχής του Προφήτη, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά. Στην αρχή της ομιλίας του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο...
02 Ιουνίου, 2019 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2019 - 13:30

Μητρ. Λαγκαδά: “Να ξυπνήσουμε από το λήθαργο της αμαρτίας”

Διαδώστε:
Μητρ. Λαγκαδά: “Να ξυπνήσουμε από το λήθαργο της αμαρτίας”

Την Κυριακή 02 Ινουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον περικαλλή Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της περιοχής του Προφήτη, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Στην αρχή της ομιλίας του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος, συνέδεσε νοηματικά τις τρεις τελευταίες ακουσθήσες Κυριακάτικες Ευαγγελικές Περικοπές, ενώ εν συνεχεία αναλύοντας ιδιαίτερατηνσημερινή Περικοπή της θεραπείας του εκ γενετής τυφλού, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ο Κύριος έρχεται και σήμερα, στον καθένα από εμάς και λέγει το «σὺπιστεύειςεἰςτὸνυἱὸντοῦΘεοῦ;». Αυτή την ομολογία ότι Πιστεύουμε στον Χριστό, θα πρέπει να δεχτούμε πραγματικά, μέσα από την ζωή μας και την φωνή της καρδιά μας, ξυπνώντας από το λήθαργο της αμαρτίας και ζώντας την εν Χριστώ ζωή, που επιθυμεί ο Κύριος».

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων