01/08/2019 01/08/2019 Το εσπέρας της 1ης Αυγούστου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Εσπερινού και εν συνεχεία της πρώτης Παρακλήσεως προς την Θεοτόκο, με την οποία και άρχεται η ευλογημένη περίοδος του Θεομητορικού κύκλου με κατάληξη την μεγάλη εορτή του λεγομένου και Πάσχα του Καλοκαιριού, της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κατά...
01 Αυγούστου, 2019 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 22:08

Ο Σεβασμιώτατος Λαγκαδά στην πρώτη Παράκληση της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Λαγκαδά στην πρώτη Παράκληση της Θεοτόκου

Το εσπέρας της 1ης Αυγούστου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Εσπερινού και εν συνεχεία της πρώτης Παρακλήσεως προς την Θεοτόκο, με την οποία και άρχεται η ευλογημένη περίοδος του Θεομητορικού κύκλου με κατάληξη την μεγάλη εορτή του λεγομένου και Πάσχα του Καλοκαιριού, της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Κατά την διάρκεια της εσπερινής ομιλίας του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα των πνευματικών ευκαιριών που δίδονται στο κάθε άνθρωπο, μέσα από τις οποίες μπορούμε να συναντήσουμε τον Κύριο και την Παναγία μας, και να γίνουμε φίλοι με τους Αγίους, ζώντας παράλληλα την Δόξα και την Αγάπη του Θεού, ενώ επεσήμανε μεταξύ των άλλων ότι ο κάθε οίκος του Θεού είναι μία Κλίμαξ μέσα από την οποία μπορεί ο άνθρωπος να φτάσει στο ύψος του Ουρανού.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων