16/11/2021 16/11/2021 Με αφορμή την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Πλάτωνος, τη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων άγει τα σεπτά ονομαστήριά του. Σεβόμενος τα νέα ανακοινωθέντα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19, ο Σεβασμιώτατος κ. Πλάτων θα εορτάσει, σύμφωνα με το κάτωθι Πρόγραμμα: Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου και...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 20:55

Τα Ονομαστήρια του θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Λαγκαδά

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Λαγκαδά

Με αφορμή την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Πλάτωνος, τη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων άγει τα σεπτά ονομαστήριά του. Σεβόμενος τα νέα ανακοινωθέντα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19, ο Σεβασμιώτατος κ. Πλάτων θα εορτάσει, σύμφωνα με το κάτωθι Πρόγραμμα:

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα τελεσθεί ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Την κυριώνυμο ημέρα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 7:30 με 10:30π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί ευχές στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως έως της ώρας 1:00 μ.μ. και το εσπέρας από της 6:00 έως της 20:30μ.μ.

Παρακαλούνται άπαντες οι κληρικοί και οι πιστοί, που θα προσέλθουν στις Εορταστικές Ακολουθίες να τηρούν τα προβλεπόμενα εκ των υγειονομικών αρχών μέτρα κατά της πανδημίας Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων